Bir Adanalı olarak,
- 30 yıl önce başladık Adana’ ya pizzayı tanıtmaya…
- Geleneksel pizza lezzetinden ödün vermeden modernleştik…
- Izgaralarımızda kömür ateşinin doğallığına ısrarla sadık kaldık…
- Tüm malzemelerimizde sertifikalı ürünleri tercih ettik…
- Gıdalarımızı taze tutmak için, teknolojik soğutucular ve termometreler kullanmaktayız…
- Yemeklerimizi kanserojen etki göstermeyen ızgara ve kaplar ile pişiriyoruz…
- Aynı hassasiyetle, kızartma yağlarını çok sık değiştiriyoruz…
- Masalarımızın ve servis alanlarımızın temizliği için dezenfektan malzemeler kullanıyoruz…
- Servis ekipmanlarının sterilizasyonunda gelişmiş bulaşık makineleri kullanıyoruz…
- Yemeklerimize sevgimizi katarken, duyarlılıklarımızdan ödün vermiyoruz…
Sizi misafir etmekten onur duyuyoruz…